Välkommen till vår nya hemsida

Äntligen kan vi säga varmt välkomna in till oss på vår nya hemsida!
Nu har vi gått live med den nya och förbättrade versionen. Vi har försökt att behålla den så enkel som möjligt men ändå mer flexibel och presentabel än vår förra hemsida som varit med oss sedan våren 2015.


För att logga in första gången -tryck på ”Klicka här” vid texten ”Glömt lösenord”, sedan skriver ni in er e-postadress i fältet ”E-post” och klickar på ”Skicka återställning".
Ni kommer då få ett mejl till angiven adress om hur ni går vidare och skapar er inloggning. Om ni inte får något mejl innebär detta att ni inte tidigare varit registrerad med den e-postadressen.
Om så är fallet skickar ni ett mejl till info@franzenstextil.se så löser vi så ni får tillgång till hemsidan.


Väl inne på hemsidan kommer det se lite annorlunda ut gällande utformning av menyer, utökad information med mera.
Ni kommer också lägga märke till plus (+) och minus (-)   -knapparna i inloggat läge.

De är till för att underlätta för er och oss genom att alltid ha tillgång till artikelns ”optimala” antal.
Hel kartong för bädd och förpackning/påse för bad. Ni kan också ändra manuellt i fältet för ”Antal” om ni vill ha ett specifikt antal som inte stämmer med våra förpackningar.

På artiklar med många varianter kan ni prova vår beställnings matris. Där kan man beställa många artiklar på samma gång. Klicka i antal med + eller – alternativt fyll i antal manuellt.
Avsluta genom att trycka ”Lägg artiklar i varukorg”.

Vi tar gärna emot era synpunkter när ni besökt hemsidan, både gällande saker vi kan göra annorlunda eller det ni tycker fungerar bra. Hör då gärna av er till info@franzenstextil.se. Vi tackar för all feedback vi kan få.